Helpot ja edulliset arkiruokavinkit – nämä ruoat valmistat kotona halvalla

Helpot ja edulliset arkiruokavinkit – nämä ruoat valmistat kotona halvalla Posted on maaliskuu 26, 2022

Ovatko rahat vähissä, mutta jotain pitäisi keksiä syötäväksi? Ei hätää! Maailma on pullollaan reseptejä, jotka saat toteutettua huippuedulliseen hintaan. Pärjäät näillä vinkeillä arjessa niinkin edullisesti kuin vain 10 eurolla per viikko! Kun vielä hankit kaikki tarvittavat välineet keittiöösi osoitteesta rorfokus.fi, säästät pitkän pennin niin keittiövälineissä kuin muissakin kodin tärkeissä hankinnoissa. Rorfokus.fi on oikea osoite niin keittiön kuin muihinkin kodin tarvikkeisiin. Poimi tästä artikkelista parhaat vinkit siihen, kuinka valmistat arkiruokia edullisesti ja ylläty siitä, kuinka helppoa ja maukasta se voikaan olla!

Nämä 5 maukasta arkiruokaa valmistat helposti ja edullisesti

  • 1. Makaronilaatikko

Makaronilaatikko on monen suomalaisen lapsuuden suosikkiruoka, eikä ihme, sillä tuo vuokahan on oikea makunautinto! Mikä parasta, se on myös paitsi varsin helppo, myös edullinen valmistaa. Lähes kaikki makaronilaatikon ainekset löytyvät jokaiselta kotoa valmiiksi. Tämän lisäksi yhdelle hengelle yhdestä laatikosta riittää syötävää varsin pitkäksi aikaa, sillä ylijäämät voi hyvillä mielin pakastaa ja syödä myöhemmin silloin kun nälkä yllättää.

  • 2. Pyttipannu

Pyttipannu on toinen lähes jokaisen suomalaisen lapsuuden suosikki – aikuisena ei enää ihmetytä yhtään, miksi äiti tykkäsi kokata sitä niin usein. Onhan tämä ateria paitsi todella nopea ja helppo kokata, myös oikein edullinen vaihtoehto. Pyttipannun sisällön voi modifoida sen mukaan, mitä kotoa jääkaapissa on saatavilla. Voit siis hyvin upottaa pyttikseen jääkaapin ylijäämät ja olla varma siitä, että se on silti takuuvarmasti hyvää!

  • 3. Tonnikalapasta

Kun jääkaappi huutaa tyhjyyttään eikä sieltä löydy muuta kuin valo, on osattava valmistaa jotakin sellaista, jonka voi tehdä nopeasti kaapista löytyvistä aineksista. Etenkin laiskempien kotikokkien kestosuosikki on monesti tonnikalapasta, jonka saa valmistettua helpoimmillaan vain parista raaka-aineesta. Sekä pasta että tonnikala ovat myös varsin edullisia hätävararaaka-aineita kaappiin valmiiksi ostettavaksi silloin, kun ylimääräistä kahisevaa jää lompakon pohjalle.

  • 4. Kanasalaatti

Kanasalaatti on yllättävän edullinen valmistaa. Saat tehtyä sen helposti kaikista niistä aineksista, jotka ovat jääneet pyörimään jääkaapin perukoille. Heitä salaatin sekaan vaikka kurkkua, avokadoa, hedelmiä, salaattia ja paistettua kanaa sekä itsetehtyjä krutonkeja ja saat maistuvan salaatin alta aikayksikön helposti ja nopeasti.

  • 5. Spagetti ja jauhelihakastike

Onko mitään yksinkertaisuudessaan niin helppoa kuin vanha kunnon spagetti ja jauhelihakastike? Tämä maistuva ja täyttävä ruoka on paitsi helppo, myös todella edullinen valmistaa niin liha- kuin kasvisversionakin.

magnetism