Skandinavialaisen keittiön sisustus – näillä vinkeillä saavutat klassisen, vaivattoman sisutuksen

Skandinavialaisen keittiön sisustus – näillä vinkeillä saavutat klassisen, vaivattoman sisutuksen Posted on syyskuu 8, 2022

Skandinavialainen tyyli on vertaansa vailla. Missä muussa kulttuurissa muotia olisikaan niin vaivattoman tyylikäs, moderni ja yksikertaisen riisuttu tyyli kuin Skandinaviassa? Skandityyli onkin viime vuosina löytänyt tiensä ihan kaikkiin maailman kolkkiin muun muassa Ikean kaltaisten brändien myötä, jotka levittävät yksinkertaisuuden ilosanomaa. Jos sinäkin kaipaat kotiisi raikkaan minimalistista tyyliä, voi skandikulttuuri olla se ratkaisu, jota haet.

Keittiön sisustaminen skandityyliin kannattaa monesta syystä

Vaikka skandinavialainen sisustustyyli on myös esteettinen, kannattaa sen hyödyntäminen myös muistakin syistä. Etenkin keittiössä sen hyötyihin lukeutuu muun muassa helppous. Kun sisustuksesta on riisuttu kaikki ylimääräinen tilpehööri, on koti helpompi pitää puhtaana. Hygieenisyyden tarve korostuu kaikista kodin huoneista etenkin kodin sydämessä, keittiössä, jossa valmistuvat nuo kaikki herkulliset ateriat.

Tapetti on sisustuksen perusta

Monesti emme tule edes ajatelleeksi sitä, kuinka suuri rooli niinkin yksinkertaisen oloisella asialla kuin tapetilla voi olla sisustuksessamme. Jos kuitenkin mietimme asiaa tarkemmin, niin onhan vaikkapa keltaseinäisessä, mustaseinäisessä ja valkoseinäisessä tilassa suuri tyyliero, vaikka kaikki kalusteet pysyisivätkin samana. Tästä voidaan siis päätellä, että pelkästään tapettia muuttamalla voidaan muuttaa koko tilan luonne täysin päälaelleen. Jos sinulla on hakusessa kotiisi yksinkertaisen tyylikäs skandisisustus, niin Boråstapeter on vastaus kaikkiin rukouksiisi. Tämä täysin skandinavialainen tapettivalmistaja ajattelee skandinavialaisittain ja tuntee kaikki skandien mieltymykset valmistaen sataprosenttisesti niihin sopivia, laadukkaita tuotteita. Boråstapeter panostaa paitsi ulkonäköön, myös laatuun – aivan kuten skandikulttuurissa kuuluukin.

Neljä syytä valita Boråstapeter

Jos sinulla on mietinnässä kotiisi sopiva tapettimerkki, voit lakata miettimästä tähän paikkaan! Boråstapeter vastaa kaikkiin tarpeisiisi välittömästi. Tässä vielä neljä syytä siihen, miksi juuri sinun pitäisi valita Boråstapeter!

1. Boråstapeter on skandinavialainen merkki – ostamalla pääset siis tukemaan paikallista yritystä! Aivan liian monet ostavat nykyään käyttämänsä tuotteet jostakin kaukaa, jolloin rahaa menee kotiseudun sijasta kaukomaiden bruttokansantuotteeseen.

2. Läheltä ostaminen on ilmastoteko – siinä missä Skandinaviasta ostaminen on paitsi hyödyllistä oman alueemme taloudelle, on se myös ilmastoystävällistä, kun käyttämiäsi tuotteita ei tarvitse lennättää tänne kaukaa.

3. Boråstapeter tuntee skandinavialaisen maun – tämä brändi on kotoisin sieltä mistä sinäkin ja he tietävät, kuinka ajattelet. Siispä he osaavat tuottaa tuotteita vastaamaan juuri sinun makuasi.

4. Taattua laatua – Boråstapeter vastaa skandien tarpeita paitsi ulkonäöllisesti, myös käytännön puolesta. Siispä voit olla varma, että nämä tuotteet on tehty kestämään kovallakin käytöllä aikaa!

magnetism