Helppoja tarjoiluvinkkejä lastenjuhliin

Helppoja tarjoiluvinkkejä lastenjuhliin Posted on tammikuu 10, 2017

 

Lastenjuhlien järjestäminen voi olla iso urakka, mutta urakan voi ottaa myös rennosti. Herkullista, helppoa ja terveellistä tarjottavaa on helppo tehdä, kunhan käyttää hieman mielikuvitusta. Tälle sivulle on koottu muutamia vinkkejä lastenjuhlien tarjoiluehdotuksia silmällä pitäen.

Vesimelonitähdet ja -sydämet

Terveellistä ja näyttävää naposteltavaa saat leikkaamalla ohuesta vesimelonisiivusta piparkakkumuoteilla erilaisia muotoja, kuten tähtiä ja sydämiä. Pujota tähdet puisiin vartaisiin ja tökkää pystyyn puolikkaaseen vesimeloniin.

Jäätelöbaari on lasten mieleen

Erityisen helpolla pääset pistämällä pystyyn jäätelöbaarin, jossa lapset saavat itse koota annoksensa. Varaa useampaa eri jätskimakua, hyviä jäätelökauhoja, strösseliä, marjoja, kivoja koristeita, vohveleita sekä annosmaljoja ja anna lapsille vapaat kädet. Vahdi touhua taustalta ja auta lapsia tarvittaessa. Jäätelöbaari toimii hyvin omana ohjelmanumeronaan lastenjuhlissa on mieleistä tekemistä, josta jää kivoja muistoja. Voit tehdä jäätelöstä myös koko juhlan teeman ja koristella juhlatilan vaikkapa teemaan sopivilla ilmapalloilla.

Dipattavat kasvistikut sekä värikäs hedelmäsalaatti

Porkkana- ja kurkkutikut ovat loistavaa dipattavaa. Varaa tikkuja ja dippiä riittävästi, ettei kukaan jää ilman. Kauniilla kattauksella teet annoksesta entistä houkuttelevamman. Toinen terveellinen vaihtoehto on hedelmäsalaatti, johon on pilkottu runsaasti eri värisiä hedelmiä, kuten kiiviä, appelsiinia, banaania, omenaa ja viinirypäleitä. Makua hedelmäsalaattiin saa rolauksesta appelsiinimehua. Mansikat tuovat hedelmäsalaattiin kaunista väriä ja kesäistä makua.

 

magnetism