Suomen parhaat hampurilaisravintolat

Suomen parhaat hampurilaisravintolat Posted on syyskuu 11, 2017

Hampurilaiset mielletään helposti pikaruoaksi tai jopa roskaruoaksi. Yleensä ihmiset ajattelevat ensimmäisenä Hesburgeria tai McDonald’sia hampurilaispaikoista puhuttaessa. Tämä ei kuitenkaan ole totuus, sillä nykyisin hampurilaiset tunnetaan myös korkealaatuisena ruokana. Monet ravintolat valmistavat hampurilassämpylät käsin, jolloin niistä tulee kuohkeampia ja paremman makuisia. Sen lisäksi hampurilaisiin voidaan lisätä mitä erikoisempia täytteitä. Uusimpia suosikkeja ovat muun muassa härkäpapuseos sekä halloumijuusto, jotka sopivat loistavasti niin kasvissyöjille kuin kaikkiruokaisille. Myös pihvit voivat olla joko porsasta, nautaa tai kanaa. Kalapihvitkin ovat nostaneet suosiotaan vuosien saatossa varsinkin suomalaisten keskuudessa. Hampurilaisista on siis moneksi, ja siksi ravintolat ovat alkaneet ottaa erilaisia hampurilaisia listoilleen.

Hampurilaiset voivat olla myös terveellisiä

Suomessa on runsaasti hampurilaisia listoillaan tarjoilevia ravintoloita. Suosituimpia niistä ovat O’Learys, Woolshed, Bites Vallila sekä American Diner. Osa ravintoloista keskittyy perinteisiin hampurilaisiin, joiden paistossa käytetään runsaasti öljyjä. Myös usein lisukkeena tulevat ranskalaiset paistetaan perinteisesti öljyssä. Valittavana on kuitenkin nykyisin myös terveellisempiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi helsinkiläinen ravintola Kustaa Vaasa luottaa kotimaisiin raaka-aineisiin ja käsin tekemiseen. Ravintolan suosituin burgeri on Talon burgeri. Se pitää sisällään 170 grammaa painavan hampurilaispihvin, aiolia, salsaa, paahdettua pekonia sekä cheddaria. Lisäksi ravintolassa on saatavana myös terveellisempi hampurilainen . Lakto-ovo-vegeburgeri sopii monilla ruoka-aineallergikoille sekä kasvissyöjille. Se on myös erittäin terveellinen, sillä hampurilaisessa on käytetty vain kasviksia. Bataatti ja munakoisokaviaari täydentävät hampurilaisen antaen sille hienostuneen maun. Terveellisiä hampurilaisia voi valmistaa myös kotona tehden sämpylät ja pihvit itse. Myös runsas kasvisten käyttö tekee hampurilaisesta kevyemmän.

Ruoan tilaaminen kotiin

Ruoan tilaaminen kotiin on yleistynyt varsinkin kahden viimeisen vuoden aikana. Nyt useat hampurilaisia tarjoilevat ravintolatkin ovat lisänneet palveluihinsa kotiinkuljetuksen. Tämä helpottaa huomattavasti kiireistä päivää, jolloin ei ehdi tekemään ruokaa, eikä ehdi noutamaan sitä ravintolasta. Tilaus tehdään netissä, jossa valitaan halutut annokset. Sen jälkeen tilaus maksetaan ja päätetään sopiva toimitusaika. Tilaaminen ei siis juurikaan eroa muista verkkokaupoista tilaamisesta. Koska lähes kaikilla on nykyisin nettiyhteys ja tietokone, on kaikki vain muutaman klikkauksen päässä. Voit tilata niin ruoat, matkat kuin esimerkiksi Sängyt ja muut huonekalut verkkokaupasta. Ravintoloiden kohdalta netistä löytää tietoa siitä, onko heillä kotiinkuljetusta ja keskustelupalstat kertovat, ketkä toimittavat ruoan nopeasti ja kenen palveluita kannattaa käyttää. Tutustu siis tarjontaan ja kokeile rohkeasti ruoan tilaamista kotiin, jos et ole vielä niin tehnyt.

magnetism